ПошукЗнайдено: 16 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробуввання  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. українська мова Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022 (з 2-го курсу)
612. Липковатівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування із спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
882. Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Технологія тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 05.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.11.2019 - 31.10.2022 (з 1-го курсу)
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування за спеціальністю технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Письмовий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Старобільський коледж Луганського національного аграрного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 14.06.2022 (з 1-го курсу)
980. Відокремлений структурний підрозділ "Старобільський коледж Луганського національного аграрного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=6, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=6, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. тести  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахова співбесіда  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.