ПошукЗнайдено: 21 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробуввання  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тваринництво  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022 (з 2-го курсу)
612. Липковатівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування із спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022 (з 2-го курсу)
612. Липковатівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випрбування із спеціальності  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
882. Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 05.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2022 (з 1-го курсу)
406. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.11.2019 - 31.10.2022 (з 1-го курсу)
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 20.09.2019 - 20.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування за спеціальністю технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмовий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.12.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахова співбесіда  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
* - Предмети на вибір.