ПошукЗнайдено: 1784 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Факультет: Розробка корисних копалин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
433. Гірничий коледж Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет»
Складові конкурсного бала
  1. тести Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Факультет: Розробка корисних копалин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
433. Гірничий коледж Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет»
Складові конкурсного бала
  1. тести Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Факультет: Відділення довузівської та заочної підготовки
Термін навчання: 10.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
614. Лисичанський державний гірничо-індустріальний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Факультет: Селидівський гірничий технікум
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
750. Селидівський гірничий технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
830. Державний вищий навчальний заклад "Червоноградський гірничо-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Математика/Фізика  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
904. Дніпрорудненський індустріальний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Підземна розробка корисних копалин
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1080. Український політехнічний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
184 Гірництво
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Шахтне і підземне будівництво
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
904. Дніпрорудненський індустріальний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
2965. Філія "Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж" Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування (Тестування)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
2744. Коледж Приватного вищого навчального закладу "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
506. Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
631. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Готельне обслуговування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
793. Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
460. Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Випробування за фахом  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.02.2021 (з 1-го курсу)
671. Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування в ресторанах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
685. Новомосковський кооперативний коледж економіки та права ім. С.В. Литвиненка Дніпропетровської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
769. Сумський коледж економіки і торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Комплексний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 21.03.2022 (з 2-го курсу)
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 17.09.2019 - 21.03.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
775. Коледж нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.10.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
821. Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація обслуговування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 33 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 07.06.2020 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
908. Коледж економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. зі спеціальності  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 20.10.2019 - 30.06.2020 (з 3-го курсу)
1044. Луцький коледж рекреаційних технологій і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 29 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2020 (з 3-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1471. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
1520. "Коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=1, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Миколаївський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
1534. "Миколаївський коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=1, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Львівський коледж Київського університету культури
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
1537. "Львівський коледж Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=1, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=1, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 2-го курсу)
2355. Миколаївський коледж Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 2-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Коледж Класичного приватного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 2-го курсу)
3074. Коледж Класичного приватного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2021 (з 2-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.02.2022 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий вступний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 13.12.2019 - 15.02.2021 (з 2-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий вступний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Заочне відділення Коледж
Термін навчання: 15.12.2019 - 15.02.2022 (з 1-го курсу)
3218. Коледж Мелітопольського інституту державного та муніципального управління "Класичного приватного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий вступний іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа; Ресторанне обслуговування
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
661. Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 13.03.2019 - 13.09.2020 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2019 - 14.05.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.