ПошукЗнайдено: 1784 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
935. Одеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. зі спеціальності  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
762. Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Термін навчання: 18.09.2019 - 28.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
618. Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
1061. Технологічний коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Тестування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням)  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 09.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Заочне
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 13 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 09.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
783. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Заочне
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
893. Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
1071. Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. (за індивідуальним завданням) Українська мова (балmin=120, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування(за індивідуальним завданням)  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 7 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Факультет: Відділення харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
1155. Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування за спеціальністю  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.04.2022 (з 1-го курсу)
408. Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=5, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фаховий іспит  (балmin=5, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
2794. Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 3-го курсу)
732. Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з технології харчування
Факультет: Технологічне відділення ДВНЗ "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
899. Державний вищий навчальний заклад "Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
589. Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія виробництва кулінарної продукції  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 65 / Основна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
647. Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тестування Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Технологія кондитерських виробів  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія харчування
Факультет: Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
647. Маріупольський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. тестування з фахових дисциплін  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.01.2020 - 31.05.2022 (з 3-го курсу)
409. Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. фаховий вступний екзамен  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
472. Комерційний технікум Дніпровського державного технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Фінансово-економічне та комерційне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Спеціальні дисципліни  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Фінансово-економічне та комерційне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
512. Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Історія України  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 15.09.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
528. Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 20.11.2019 - 31.01.2022 (з 1-го курсу)
528. Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
558. Кропивницький коледж харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. усно  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування з технології  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
623. Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова ( k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 30.09.2019 - 01.07.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
635. Вищий навчальний заклад "Львівський кооперативний коледж економіки і права"
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. співбесіда  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 13.03.2019 - 13.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технологічне та заочне
Термін навчання: 14.11.2019 - 14.09.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
712. Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
733. Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробовування за спеціальністю  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
838. Чернівецький державний комерційний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. ТВКП, санітарія і гігієна  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 15.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
927. Миколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова, диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Технологія харчування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 150 / Основна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1014. Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 90 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1108. Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Письмове тестування з фахових дисциплін  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 40
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2020 (з 3-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2021 (з 2-го курсу)
1180. Економіко-правовий коледж Київського кооперативного інституту бізнесу і права
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 16.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1296. Коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  2. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.