ПошукЗнайдено: 24 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
665. Млинівський державний технолого-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Тваринництво  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1060. Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Бджільництво
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
390. Борзнянський державний сільськогосподарський технікум
Складові конкурсного бала
  1. Бджільництво фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. тести  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 35 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 2 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.06.2022 (з 1-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
524. Золотоніський коледж ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
736. Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Складові конкурсного бала
  1. Усно  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (балmin=10, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 17 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Механізація  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
882. Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Технологія тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (тестування) Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1204. Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 14 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2022 (з 2-го курсу)
406. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 8 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 19 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування за спеціальністю Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Письмовий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Диктант Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. тести  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. екзамен Українська мова (балmin=3, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / Квал.роб./ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахова співбесіда  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Українська мова (балmin=4, k=1.00 ) (Іспит ЗОПр)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.