ПошукЗнайдено: 24 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 30 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Підготовка молодшого спеціаліста зі спеціальності 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Новомосковський коледж Дніпровського державного аграрно - економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
1048. Новомосковський коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 145.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 7 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022 (з 2-го курсу)
612. Липковатівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022 (з 2-го курсу)
612. Липковатівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 6 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 144.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.08.2022 (з 1-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 126.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.06.2022 (з 1-го курсу)
882. Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 11.09.2019 - 25.12.2022 (з 1-го курсу)
1204. Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 05.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Історія України (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 15.09.2019 - 05.07.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.06.2022 (з 1-го курсу)
406. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України "Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 118.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Термін навчання: 01.11.2019 - 31.10.2022 (з 1-го курсу)
525. Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Термін навчання: 20.09.2019 - 20.07.2022 (з 1-го курсу)
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 120.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=2, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 126.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 15.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.12.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 25 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 103.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 50 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=120, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.