ПошукЗнайдено: 25 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 6 / Основна
Освітня програма: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2022 (з 1-го курсу)
665. Млинівський державний технолого-економічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
688. Новочорторийський державний аграрний технікум
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Бджільництво
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.03.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
390. Борзнянський державний сільськогосподарський технікум
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 14 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
439. Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
734. Рогатинський державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 40 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
771. Відокремлений структурний підрозділ Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Факультет: Технологія
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.06.2022 (з 1-го курсу)
896. Мирогощанський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Підготовка молодшого спеціаліста зі спеціальності 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Новомосковський коледж Дніпровського державного аграрно - економічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1048. Новомосковський коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 4 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
524. Золотоніський коледж ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 22 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
736. Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Складові конкурсного бала
  1. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 5 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
826. Хомутецький ветеринарно-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 15 / Основна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
882. Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1204. Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 4 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
384. Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
425. Відокремлений структурний підрозділ "Донецький коледж Луганського національного аграрного університету"
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=4, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 12 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 (з 1-го курсу)
532. Іллінецький державний аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 18 / Основна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
708. Петрівський аграрний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 0 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Інженерно-технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
873. Чернятинський коледж Вінницького національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 11 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1079. Коледж Подільського державного аграрно-технічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Хімія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 20 / Основна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
702. Олександрійський коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  4. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 75 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
923. Каховський державний агротехнічний коледж
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=1.00 )* (ЗНО)
  2. Хімія ( k=1.00 )* (ЗНО)
  3. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Молодший спеціаліст / ПЗСО/ ЛО 11 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
998. Маслівський аграрний коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету
Складові конкурсного бала
  1. Біологія (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Українська мова та література (балmin=100, k=1.00 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.