ПошукЗнайдено: 152 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: 241 Готельно-рсторанна справа (МАГІСТР)
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  2. Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (додатковий)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 45 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 16.01.2021 (з 1-го курсу)
91. Запорізький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 10.01.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 27.02.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 23 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит ( Додатковий іспит: Економічна теорія)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фахове випробування (додаткове)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 80 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
308. Київський національний університет культури і мистецтв
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове вступне випробування  (балmin=61, k=0.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
310. Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додатковий фаховий іспит  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанний бізнес
Факультет: Факультет туризму, готельного та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
1274. Київський університет туризму, економіки і права
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.