ПошукЗнайдено: 125 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 16.01.2021 (з 1-го курсу)
91. Запорізький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 16.01.2021 (з 1-го курсу)
91. Запорізький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародного туризму та економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 15.01.2021 (з 1-го курсу)
91. Запорізький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=102, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=102, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 10.01.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 27.02.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 27.02.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 10.01.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 11.11.2019 - 30.08.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Складові конкурсного бала
  1. Вступний іспит (залік)  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 23 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит ( Додатковий іспит: Економічна теорія)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит ( Додатковий іспит: Економічна теорія)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фахове випробування (додаткове)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.