ПошукЗнайдено: 171 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 3 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 72
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 17 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Лакшері менеджмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 69
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.10.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Міжнародний готельний бізнес
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 30.11.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Управління готельним та ресторанним бізнесом
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Управління готельним та ресторанним бізнесом
Факультет: Факультет міжнародної економіки
Термін навчання: 01.12.2019 - 31.03.2021 (з 1-го курсу)
31. Одеський національний економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.