ПошукЗнайдено: 171 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий) (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
178. Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит (тестування)  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий) (тестування)  ( k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут здоров'я, спорту і туризму імені Тетяни Самоленко
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
198. "Класичний приватний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 18 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 14
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
207. Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит ( Додатковий іспит: Економічна теорія)  ( k=0.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
232. Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит ( Додатковий іспит: Економічна теорія)  ( k=0.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 23 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 14 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 26.02.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 02.12.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 02.12.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 02.12.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
254. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
255. Вищий навчальний заклад "Східноєвропейський університет економіки і менеджменту" (у формі товариства з обмеженою відповідальністю)
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Іспит з фаху  (балmin=3, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фахове випробування (додаткове)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 2 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 33 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.12.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет менеджменту
Термін навчання: 01.12.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. тестування за фахом  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. додаткове тестування за фахом  ( k=0.00 ) (Залік)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 85 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
308. Київський національний університет культури і мистецтв
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=61, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
310. Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
310. Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
310. Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
310. Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додатковий фаховий іспит  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.12.2020 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанний бізнес
Факультет: Факультет туризму, готельного та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
1274. Київський університет туризму, економіки і права
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Співбесіда з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанний бізнес
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
1274. Київський університет туризму, економіки і права
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Курортна справа
Факультет: Факультет туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
341. Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Теорія і практика організації готельного господарства  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
* - Предмети на вибір.