ПошукЗнайдено: 77 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  2. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
29. Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  2. Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Готельно-ресторанна справа  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=60, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспитй  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Економічна теорія  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Факультет: Факультет Менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельна і ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
316. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельний девелопмент
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фах  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=12, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Магістр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно - ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Географічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
44. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіки і менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
48. Херсонський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Співбесіда  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
62. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово)  (балmin=150, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та підприємництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021 (з 1-го курсу)
81. Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 4 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
88. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Складові конкурсного бала
  1. Устаткування закладів готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
103. Мукачівський державний університет
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 24 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування для вступу за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Тест  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування при вступі за іншою спеціальністю  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет економіки та менеджменту
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.