ПошукЗнайдено: 10797 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут права, економіки та міжнародних відносин
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
353. Міжнародний гуманітарний університет
Складові конкурсного бала
  1. тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Інститут права, економіки та міжнародних відносин
Термін навчання: 27.09.2019 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
353. Міжнародний гуманітарний університет
Складові конкурсного бала
  1. тест  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 10.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 74
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 10.10.2019 - 30.07.2021 (з 3-го курсу)
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туристичне та готельне обслуговування
Термін навчання: 10.10.2019 - 30.07.2021 (з 3-го курсу)
Скорочений курс
551. Київський державний коледж туризму та готельного господарства
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фахових дисциплін  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
813. Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Тестування  (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Українська мова  (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробовування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1073. Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 3-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Вступне випробування з фахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022 (з 3-го курсу)
1222. Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Вступне випробування з фахових дисциплін  (балmin=125, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 100 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельного та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1274. Київський університет туризму, економіки і права
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 16
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет туризму, готельного та ресторанного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1274. Київський університет туризму, економіки і права
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з фаху  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 54 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Іспит з фаху  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 01.12.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Термін навчання: 30.12.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1365. Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"
Складові конкурсного бала
  1. фаховий іспит  (балmin=4, k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1559. Відокремлений підрозділ "Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1559. Відокремлений підрозділ "Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 56
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 80 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1564. Відокремлений підрозділ "Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 80 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1564. Відокремлений підрозділ "Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 66
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
1566. Відокремлений підрозділ "Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури`
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
1566. Відокремлений підрозділ "Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Факультет: Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
3929. Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Фіксована
Освітня програма: Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес
Факультет: Факультет інформатики, математики та економіки
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
78. Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького
Складові конкурсного бала
  1. Історія України  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанного господарства  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанного господарства  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 12 / Небюджетна
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет управління та бізнес-аналітики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
144. Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила
Складові конкурсного бала
  1. Організація готельно-ресторанної справи  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Підприємництво в готельно - ресторанному бізнесі
Факультет: Підприємництва та права
Термін навчання: 01.10.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
Скорочений курс
307. Київський національний університет технологій та дизайну
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Громадське здоров'я
Факультет: Навчально-науковий центр заочно-дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
120. Національний університет "Острозька академія"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
229 Громадське здоров`я
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 6 / Небюджетна
Освітня програма: Громадське здоров'я
Факультет: Навчально-науковий центр заочно-дистанційного навчання
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
120. Національний університет "Острозька академія"
Складові конкурсного бала
  1. Біологія  ( k=1.00 ) (ФВ)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 80 / Фіксована
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фаховий  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Факультет технологічних систем і логістики
Термін навчання: 01.11.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Складові конкурсного бала
  1. додатковий  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. фахове  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 40 / Фіксована
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Інститут деревооброблювальних технологій і дизайну
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
Скорочений курс
160. Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
187 Деревообробні та меблеві технології
Бакалавр / Мол.спец./ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Деревообробні та меблеві технології
Факультет: Інститут деревооброблювальних технологій і дизайну
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2021 (з 1-го курсу)
160. Державний вищий навчальний заклад "Національний лісотехнічний університет України"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
* - Предмети на вибір.