ПошукЗнайдено: 116 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 168.82
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.45)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 152.56
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 153.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.06.2024 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 110.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 45 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 149.62
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 125.82
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35, КВ2)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25, КВ2)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.35)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.35)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.35)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, k=0.30)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.50)
  2. Іноземна мова
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.50)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.50)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.50)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.71
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 16 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 111.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25, КВ2)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 170.14
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 138.72
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 147.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Хімічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.78
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 133.41
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Хімічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.59
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  3. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.59
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.50)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 122.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.59
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40, КВ2)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 65 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 156.31
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 133.15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 141.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 05.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 135.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.20)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=125, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=125, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
129. Чернівецький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 143.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: ННІ Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 127.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: ННІ Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 158.40
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 137.19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.25)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 150.18
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 121.73
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.55)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 131.78
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, k=0.55)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  3. Математика*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.08.2024 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 152.42
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 128.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.08.2024 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 133.29
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1, k=0.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Природничо-математичний факультет
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
158. Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 33 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 155.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 125.30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.35, КВ2)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Біологія
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 7 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 159.67
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 126.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30, КВ2)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.05)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 129.70
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.05)
  5. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Історія України
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Іноземна мова*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 07.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.20)
  2. Математика
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.40)
  3. Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
    Хімія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=0.30)
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10)
* - Предмети на вибір.