ПошукЗнайдено: 122 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Факультет: Інститут біології, хімії та біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
61. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.40 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчових продуктів
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 160.71
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 112
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.33
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.53
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія кондитерських виробництв
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
51. Одеська національна академія харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 133.93
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія продуктів харчування оздоровчого призначення
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 160.71
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 45
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 100 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 165.40
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 128.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 217
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія та організація ресторанного бізнесу
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
196. Київський національний торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 60
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 57 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 160.71
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 293
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 153.73
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.60 ) (ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
16. Львівський торговельно-економічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 142.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.88
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 129.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.18
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 24 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 147.15
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 108.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 79
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 139.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 41
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 8 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 139.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Фізика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 135.67
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 159.22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 76
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
72. Львівський інститут економіки і туризму
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.70
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 128
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 45 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 134.54
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 108.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.25 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.25 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 117
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія ( k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Біологія ( k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України ( k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Математика ( k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 159.29
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.35 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 192
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
97. Національний університет "Львівська політехніка"
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Географія (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  4. Фізика (балmin=100, k=0.35 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 13
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Хімічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
111. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 119
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.57
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 155.81
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 136.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.50 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 97
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 155.81
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 136.08
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
122. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.57
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 90 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 142.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 134
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 83
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Фіксована (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 134.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
135. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 142.38
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  2. Математика ( k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет Агротехнологій та екології
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
148. Таврійський державний агротехнологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.87
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література ( k=0.55 ) (ЗНО)
  2. Історія України ( k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Математика ( k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Біологія ( k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 138.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2023 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 144.38
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 139.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 70
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 138.36
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 80
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Факультет інженерії машин, споруд та технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
166. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 25 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 132.33
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.53
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 43
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 112.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.05 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 155.15
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.11
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 61
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 85 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 35
* - Предмети на вибір.