ПошукЗнайдено: 116 (спеціальності за 2020 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 40 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 146.93
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 130.83
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 85 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Інженерно-технологічний
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
268. Уманський національний університет садівництва
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 166.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 158.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 125.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 158.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 21.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 125.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Машинобудівний факультет
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 148.33
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 118.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Машинобудівний факультет
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.08.2024 (з 1-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 110.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 127.55
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 150.94
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 115.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.36
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 123.36
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 139.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.00 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 440 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2019 році: 163.07
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 132.05
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.32 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.32 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.06 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.02 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
Спеціальність
181 Харчові технології i
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 150 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2024 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 142.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.09 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.01 ) (КП)
  7. Бал за мотиваційний лист ( k=0.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.