ПошукЗнайдено: 122 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.94
Складові конкурсного бала
  1. Математика  (балmin=100, k=0.50 ) (Іспит)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.40 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 156.26
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.94
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 42
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
294. Харківський державний університет харчування та торгівлі
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 156.26
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 123.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.35 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 212
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 70 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Машинобудівний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 154.70
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Машинобудівний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 (з 1-го курсу)
309. Луцький національний технічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 124.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Економіко-правовий факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.08.2023 (з 1-го курсу)
354. "Київський кооперативний інститут бізнесу і права"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 35 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 141.44
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 71
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 40
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.33
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 16 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 145.33
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 110.67
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 13 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології
Факультет: Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
1337. Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.45 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Географія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (балmin=100, k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 470 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 162.62
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.14
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.08 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.02 ) (КП)
Детальніше
заяв: 486
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 60 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
47. Національний університет харчових технологій
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 143.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 15 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 147.44
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.33
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 , КВ2 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 , КВ2 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 , КВ2 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Інтегрованих технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
86. Херсонський національний технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.25 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.20 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
123. Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 137.28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.09 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.01 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 50 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Менеджменту, харчових технологій та торгівлі
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
140. Чернігівський національний технологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 161.40
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.25 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти ( k=0.05 ) (КП)
Детальніше
заяв: 103
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / ДЗmin: 1 / Відкрита (пріор.)
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 146.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Математика (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Біологія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Хімія (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 54
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Факультет харчових технологій та сфери обслуговування
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 146.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  2. Історія України (балmin=100, k=0.30 ) (ЗНО)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Математика (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Факультет: Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
248. Черкаський державний технологічний університет
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 146.00
Складові конкурсного бала
  1. Математика ( k=1.00 ) (ЗНО)
  2. Українська мова та література ( k=1.00 ) (ЗНО)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
181 Харчові технології
Бакалавр / ПЗСО/ ЛО 20 / Небюджетна
Освітня програма: Харчування функціонального призначення
Факультет: Інженерно-технологічний інститут
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 1-го курсу)
217. Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 135.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (балmin=100, k=0.20 ) (ЗНО)
  2. Біологія (балmin=100, k=0.40 ) (ЗНО)
  3. Історія України (балmin=100, k=0.30 )* (ЗНО)
  4. Фізика ( k=0.30 )* (ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту ( k=0.10 ) (КП)
Детальніше
заяв: 17
* - Предмети на вибір.