Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:30
Ліцензійний обсяг:1065 місць
Всього подано заяв:205
Поштовий індекс:88000
Населений пункт:м. Ужгород
Адреса:вул. Капітульна, 1/3
Телефони:0312234192
Веб-сайт:http://www.utek.uz.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-01 11:40:16)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг на контракт: 12
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 105
Обсяг на контракт: 89
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Товарознавство в митній справі
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Обсяг на контракт: 32
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 80
Обсяг на контракт: 58
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 80
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 20.07.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Готельне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.07.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 19.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Товарознавство в митній справі
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 19.02.2023
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Товарознавство в митній справі
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 28.02.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 20.07.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 19.02.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 21.09.2020 - 20.07.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=110, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Реклама