Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:88000
Населений пункт:м. Ужгород
Адреса:вул. Капітульна, 1/3
Телефони:0312234192
Веб-сайт:http://www.utek.uz.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-02-12 10:53:50)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 105
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Географія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 27
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама