Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Заочне.
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса.
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс

Складові конкурсного балу

  1. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання заяви про вступ до навчального закладу буде доступне з 12 липня 2018 року за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Σ Деталізація КО КВ Тип Д

Оприлюднення рейтингових списків вступників розпочнеться 13 липня 2018 року

Реклама