Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Заочне.
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2018 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 05.11.2018 - 15.11.2018

Складові конкурсного бала

  1. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама