Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:10
Ліцензійний обсяг:417 місць
Всього подано заяв:571
Поштовий індекс:61098
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Барикадна, 51
Телефони:372-35-22
Веб-сайт:http://kphphntusg.org
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-12 10:22:58)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.05.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама