Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне відділення.
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2018 - 08.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Історія України*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.00 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама