Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне відділення.
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 29.02.2020
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 01.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування (за індивідуальним завданням)
    (Фахове випробування, балmin=120.00, k=1.00 )
  2. (за індивідуальним завданням) Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=120.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама