Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 06.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама