Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 06.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Вступне фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 1
Обсяг на контракт: 1
Всього поданих заяв: 3
Загальний конкурс: 3.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2017 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Кіндрацький Л. П. До наказу  —  8.000 
Українська мова 4.00
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 0.00
Вступне фахове випробування 4.00
    К  – 
2 Петруняк Ю. І. До наказу  —  8.000 
Українська мова 4.00
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 0.00
Вступне фахове випробування 4.00
    К  – 
3 Павлів Ю. М. Зареєстровано  —  0.000 
Українська мова 0.00
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 0.00
Вступне фахове випробування 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама