Львівська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:3
Ліцензійний обсяг:120 місць
Всього подано заяв:86
Поштовий індекс:79060
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Пулюя, 42
Телефони:230-29-06
Веб-сайт:http://lrnnc.lviv.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Матеріалознавство та технологія конструкційних матеріалів (Фахове випробування)
  2. математика (Іспит (залік))
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Облік і аудит
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Економічна теорія (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Обсяг на контракт: 75
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. хімія (Іспит (залік))
Детальніше
заяв: 69
* - Предмети на вибір.

Реклама