Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:12
Ліцензійний обсяг:240 місць
Всього подано заяв:44
Поштовий індекс:77111
Населений пункт:м. Бурштин, Івано-Франківська обл.
Адреса:вул. Ольги Басараб, 1
Телефони:(034) 384 21 74
Веб-сайт:http://btek.if.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-03 13:28:23)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 45
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2024
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 45
Складові конкурсного бала
  1. Географія Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.02.2024
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Бурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2024
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
* - Предмети на вибір.

Реклама